Vendepladsen

Wendehammer: Pech und Schwefel |

Konflikten spidser til i de sidste afsnit i serien om forstadsveninderne. Lykkes det dem at skjule de 20 år gamle beviser?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'Vendepladsen'. Drama. Tyskland 2022.
Torsdag aften kl. 20.15 på ZDF.

Konflikterne spidser til i de sidste afsnit af serien, om de fem livlige forstadsveninder.

Franziska svæver i den syvende himmel og nyder den lidenskabelige affære med Lukas, lige indtil flere og flere beviser tyder på, at han er ophavsmanden til det anonyme trusselsbrev.

I et forsøg på at distrahere Mona, foregiver Nadine, at hun vil interviewe Meike i rollen som den nye borgmesterkandidat. At Meikes hund så dukker op med en knogle fra søen kort før Monas ankomst, forpurrer planerne drastisk, kan de mon fortsat holde på den mørke hemmelighed?

Samtidigt mister Samira tålmodigheden med sin dykkerlærer, efter tre lektioner har hun stadig ikke været i vandet, så hvis hun nogensinde skal nå at skjule bevismaterialerne på ny, må hun tage sagen i egen hånd og få hjælp af veninderne til at komme under vandoverfladen, også selvom hun aldrig har dykket med ilt før.

Julie har taget mod til sig og sat hårdt mod hårdt overfor sin mand, der overraskende nok responderer ved at fri til hende på ny under de mest romantiske omstændigheder.

Nadine vil tømme pengeskabet og forlade landet, men hendes beslutning udløser en krise blandt veninderne og begivenhederne der ligger 20 år tilbage, truer med at gentagen sig.

I 11 time dukker hjælpen dog op fra uventet hold …

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Friederike Linke, Meike Droste, Susan Hoecke, Elmira Rafizadeh og Alice Dwyer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Jesse Mazuch, Moritz Friese, Alexandra Maxeiner og Sinan Akkus

RELATEREDE TV-TIPS