Donna Leon

Donna Leon - Stille Wasser |

En nær ven drukner men dødsfaldet ligner et mord og sagen tvinger kriminaldetektiv Guido Brunetti til at arbejde trods hans sygeorlov.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.
4 Donna Leon Stille Wasser Rueck

Programbeskrivelse

'Donna Leon'. Krimifilm. Tyskland 2019.
Episode: 'Stille vand'. Lørdag aften kl. 20.15 på ARD.

Efter mange års hårdt arbejde siger hans krop fra og kriminaldetektiv Guido Brunetti tvinges til at træde tilbage fra sit arbejde. Han har knapt indlogeret sig for den tiltrængte rehabilitering ved den idylliske Lagunesø San Erasmo, før hans ven, Casati, drukner på mistænkelig vis en stormfuld nat.

Trods sin svækkede tilstand kan Brunetti ikke lægge sine idealer til side, noget lugter af mord og den samvittighedsfulde detektiv kaster sig igen over arbejdet, med livet som indsats i mere end en forstand.

Da det viser sig, at Casati havde et bittert skænderi med nabogartneren kort før den fatale nat, fordi gartnerens pesticider forgiftede Casatis bier, er den første mistænkte også udpeget.

Samtidig viser det sig, at miljøforkæmperen Patrizia, som arbejde sammen med Casatis tilbageholder oplysninger, og nye spor fører til miljøskandaler i fortiden. Snart er Brunetti så dybt begravet i sagen, at han glemmer ethvert hensyn til sit helbred …

Dramaet når svimlende højder i denne krimi, der er baseret på Donna Leons bestseller ’Stille wasser’.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Uwe Kockisch, Julia Jäger, Karl Fischer, Annett Renneberg og Dietmar Mössmer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stefan Schulzki, André Rieu, Dragan Rogulj, Stefan Holtz og Florian Iwersen m.fl.

RELATEREDE TV-TIPS