Gerningsstedet

Tatort: Der Herr des Waldes |

KRIMI - "Skovens herre". 18-årige Jessi skal på date - i skoven. Kort tid efter er hun død. Hun er blevet ramt af en pil i låret og stukket med en kniv i hjertet. Der er også bidemærker på liget, og hun har en gren i mund. Kommissærerne Leo Hölzer og Adam Schürk står over for noget af en gåde. Kan det være et ritualdrab? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Skovens herre". 18-årige Jessi skal på date - i skoven. Kort tid efter er hun død. Hun er blevet ramt af en pil i låret og stukket med en kniv i hjertet. Der er også bidemærker på liget, og hun har en gren i mund. Kommissærerne Leo Hölzer og Adam Schürk står over for noget af en gåde. Kan det være et ritualdrab? Med danske undertekster.

Medvirkende

Vladimir Burlakov, Daniel Sträßer, Brigitte Urhausen, Ines Marie Westernströer og Anna Böttcher m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Dominik Giesriegl, Florian Riedl, Tobias Schmidt, Hendrik Hölzemann og Christian Theede

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.