SOKO Köln

SOKO Köln: Über dem Gesetz |

KRIMI - "Over loven". Doktor Kilian Broder bliver angrebet i en park om natten, hvor han ender med at slå sin gerningsmand ihjel. Helena har kendskab til Broder og har ikke de bedste minder i bagagen om ham. Som sagen skrider frem bliver spørgsmålet endnu større om, hvorvidt Broders overfald var en tilfældighed eller ej. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Over loven". Doktor Kilian Broder bliver angrebet i en park om natten, hvor han ender med at slå sin gerningsmand ihjel. Helena har kendskab til Broder og har ikke de bedste minder i bagagen om ham. Som sagen skrider frem bliver spørgsmålet endnu større om, hvorvidt Broders overfald var en tilfældighed eller ej. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sonja Baum, Pierre Besson, Lukas Piloty, Kerstin Landsmann og Tatjana Kästel m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Aleksandra Medianikova, Andreas Brune, Sven Frauenhoff og Christian Werner

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.