Strisserne fra Rosenheim

Die Rosenheim-Cops: Ein überraschendes Wiedersehen |

KRIMI - "Et overraskende gensyn". Bertram Neustädt bliver fundet stukket ihjel på en alpacafarm, der er udlejet til Annegret og Hartmut Nerlinger. Kunne de have været vidne til forbrydelsen? Bertrams kone Nicole Neustädt, som var på gerningsstedet på gerningstidspunktet og havde et skænderi med ham, opfører sig mistænksomt. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Et overraskende gensyn". Bertram Neustädt bliver fundet stukket ihjel på en alpacafarm, der er udlejet til Annegret og Hartmut Nerlinger. Kunne de have været vidne til forbrydelsen? Bertrams kone Nicole Neustädt, som var på gerningsstedet på gerningstidspunktet og havde et skænderi med ham, opfører sig mistænksomt. Med danske undertekster.

Medvirkende

Dieter Fischer, Sophie Melbinger, Marisa Burger, Max Müller og Karin Thaler m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Simon Zeller, Julie Fellmann og Irene Graef

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.