Strisserne fra Rosenheim

Die Rosenheim-Cops: Die Rückkehr des Patriarchen |

KRIMI - "Patriarken vender tilbage". Virksomhedsejeren Ludwig Hubachner bliver fundet slået ned i sit firma. En samtale med chefsekretæren Bettina Reimers bringer Stadler og Hansen på sporet af Hubachers søn og arving, Karl-Friedrich. Siden Hubachner junior har stået i spidsen for koncernen, har den kørt med underskud. Har det givet anledning til en heftig strid mellem far og søn? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Patriarken vender tilbage". Virksomhedsejeren Ludwig Hubachner bliver fundet slået ned i sit firma. En samtale med chefsekretæren Bettina Reimers bringer Stadler og Hansen på sporet af Hubachers søn og arving, Karl-Friedrich. Siden Hubachner junior har stået i spidsen for koncernen, har den kørt med underskud. Har det givet anledning til en heftig strid mellem far og søn? Med danske undertekster.

Medvirkende

Credits

Holger Gimpel

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.