Første date (8:16)

Första dejten |

SVERIGE - Det siges, at kærlighed er nøglen til lykke, men hvordan finder man den? I dette program går en række singler på blind dates. Alt, der sker, registreres af kameraer og af de ansatte. Til sidst skal alle par svare på spørgsmålet: Vil de ses igen? Alice har alt det, som Abby drømmer, og hendes smil får hende til at smelte - så hvorfor tøver Abby? Julia vil have en stabil fyr, der har styr på sin økonomi, og som ikke vil have børn. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Det siges, at kærlighed er nøglen til lykke, men hvordan finder man den? I dette program går en række singler på blind dates. Alt, der sker, registreres af kameraer og af de ansatte. Til sidst skal alle par svare på spørgsmålet: Vil de ses igen? Alice har alt det, som Abby drømmer, og hendes smil får hende til at smelte - så hvorfor tøver Abby? Julia vil have en stabil fyr, der har styr på sin økonomi, og som ikke vil have børn. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.