Exit-holdet med en hilsen til Danmark

"Glæd jer - vi har lært det af jer": Skuespillerne bag Exit sender en hilsen direkte til Danmark.

Skrevet d. 2 marts 2023 af Morten Rohde

Lørdag d. 4. marts sender NRK1 episode 1 og 2 af den nye, sidste sæson af 'Exit', og dermed sætter kanalen en sidste streg under deres måske største dramasucces nogensinde.

For at varme lidt op til det store showdown bad vi hovedrolleindehaverne komme med en lille hilsen til deres danske publikum.

Pål Sverre Hagen: "Vi håber, den nye sæson bliver tiden værd endnu engang."

Pål Sverre Hagen spiller den psykisk ustabile rigmand William, hvis humør svinger noget op og ned. Hagen selv er dog en mere smilende karakter, der her glæder sig over, at mange har set med på serien i "lille Danmark".

Jon Øigarden: "Vi har lært at være forfærdelige af danskerne."

Jon Øigarden spiller karakteren Jeppe. En ofte ganske styg karakter, som han måske har fundet inspiration til ved at kigge på danskerne?

Agnes Kittelsen: "Tusind tak for, at I har fulgt rejsen så langt."

Agens Kittelsen spiller den lidende Hermine, som i sæson 3 står til at få sin endelige oprejsning. Kittelsen glæder sig over, at også vi danskere har fulgt med på både hende og hendes karakters rejse.

Tobias Santelmann: "Glæd jer. Vi har afsluttet det hele."

Tobias Santelmann spiller den prætentiøse rigmand Henrik, og her op til offentliggørelsen af den sidste del af serien og den sidste fortælling om hans karakter mener han godt, at også vi danskere kan glæde os.

Sæson 3 har premiere 4. marts

'Exit' sæson 3 er klar på tv-skærmen lørdag d. 4. marts, hvor NRK1 kl. 22.20 sender afsnit 1 og 2 - med danske undertekster.

Serien kan følges over de følgende lørdag og kan efter endt udsendelser desuden streames hos flere tv-distributører.

Hvad sæson 3 byder på, kan du læse mere om her.

Nabolands-tv lige nu

Med danske undertekster