Wild Republic

En gruppe kriminelle unge på vej mod et andet liv: Foruroligende billedstærk serie om et samfund i samfundet. På ARD fra 3. juni.

Skrevet d. 30 maj 2022 af Morten Rohde

I dette overlevelsesdrama forsøger en flok unge kriminelle at skabe deres eget samfund langt ude i Alpernes barske vildmark.

I Alpernes ensomme vildmarksområder er en gruppe unge med guide på vej mod et bedre liv. De er straffefanger og er en del af et rehabiliteringsprogram, som står i stedet for de fængselsdomme, som de ellers skulle have udsonet.

Men da guiden Baumi pludselig bliver fundet død, begynder nervøsitet og indbyrdes beskyldninger at dominere situationen, de befinder sig i, og de unge flygter ud i vildmarken.

Sådan ser du serien

Med en dansk tv-pakke har du adgang til ARD og mange flere nabolandskanaler med danske undertekster

Hvordan ser jeg nabolands-tv?

Med socialarbejderen Rebecca som gidsel begynder en rejse ind i uvisheden, hvor kun de selv sætter grænserne.

De finder snart en en stor, skjult grotte, som bliver til deres eget lille samfund, hvor egne love og regler må stå prøven mod naturens kræfter og deres egne interne aggressioner - og mod brutale fjender, der tilsyneladende gør krav på grotten som deres.

ARD-serien Wild Republic© Wild Republic/ARD

Natur og konstruerede scener

'Wild Republic' er en billedstærk serieoplevelse med scener flere steder i Tyskland og i over 2.000 meters højde i de sydtyrolske Alper.

Grotten, der udgør hovedscenen for serien, er dog bygget til formålet. I MMC Studios i Köln har setdesigner Claus Rudolf Amler skabt en imponerende bygning, der huser den grotte, som de unge mennesker skaber et samfund i.

ARD-serien Wild Republic

Serien har bl.a. Verena Altenberger ('Drej 112'), Franz Hartwig ('Der Pass') og Felix Murot ('De andres liv'; 'Gerningsstedet') på rollelisten ved siden af en lang række aspirerende, unge skuespillere fra den tyske filmscene.

Wild Republic på ARD

'Wild Republic' har premiere på ARD d. 3. juni klokken 22.15, hvor de fire første episoder sendes i én helaftensoplevelse.

Seriens sidste to afsnit sendes d. 10. juni kl. 23.45.

Serien kan tilgås hos flere tv-distributører i catch up-universer og kan streames hos enkelte distributører i op til tre måneder efter sendetidspunktet.

NabolandsKanalerne er din guide til store film og serier fra nabolandene. Se alle aktuelle nabolandsudsendelser med danske undertekster i tv-guiden.

Højdepunkter på tv lige nu