I en robåd over Atlanten (1:4)

Atlanterhavsroerne: Drømmen om havet |

DOKUMENTAR - De to barndomsvenner Rune Malterud og Stian Aker drømmer om at ro fra New York til Europa. Efter at have læst den utrolige historie om George Harbo og Frank Samuelsen, der var de første til at krydse Atlanten i en robåd i 1896, bestemmer de sig for at ro i kølvandet på de to helte. De bruger alle deres sparepenge på at købe en robåd, og derefter begynder forberedelserne til den 6000 km lange rotur. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

De to barndomsvenner Rune Malterud og Stian Aker drømmer om at ro fra New York til Europa. Efter at have læst den utrolige historie om George Harbo og Frank Samuelsen, der var de første til at krydse Atlanten i en robåd i 1896, bestemmer de sig for at ro i kølvandet på de to helte. De bruger alle deres sparepenge på at købe en robåd, og derefter begynder forberedelserne til den 6000 km lange rotur. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.