I en robåd over Atlanten (2:4)

Atlanterhavsroerne: Skjær i sjøen |

DOKUMENTAR - Stian får en indkaldelse til det hospital, hvor han har gennemgået en række undersøgelser. Han skal have fjernet en stor svulst i bihulen, og man håber, den ikke er ondartet. I mellemtiden forbereder Rune sig til turen. Svulsten viser sig at være ondartet, og Stian må lægge årerne på hylden. Efteråret 2016 og foråret 2017 er en hård tid, men i sommeren 2018 kan de to langt om længe sætte kursen mod New York. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Stian får en indkaldelse til det hospital, hvor han har gennemgået en række undersøgelser. Han skal have fjernet en stor svulst i bihulen, og man håber, den ikke er ondartet. I mellemtiden forbereder Rune sig til turen. Svulsten viser sig at være ondartet, og Stian må lægge årerne på hylden. Efteråret 2016 og foråret 2017 er en hård tid, men i sommeren 2018 kan de to langt om længe sætte kursen mod New York. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.