Den eventyrlige jord

Erlebnis Erde: Sambia - Das Reich der Löwen |

NATUR - "Sambia - I løvernes rige". I modsætning til andre store kattedyr lever løver i flok. De beskytter hinanden og passer på hinandens unger. To løveunger bliver udstødt af deres flok, da den bliver overtaget af nye hanner. Nu må de to unger flygte og kæmpe for at overleve sammen med deres mor og to tanter. Kan de finde en vej tilbage til flokken? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Sambia - I løvernes rige". I modsætning til andre store kattedyr lever løver i flok. De beskytter hinanden og passer på hinandens unger. To løveunger bliver udstødt af deres flok, da den bliver overtaget af nye hanner. Nu må de to unger flygte og kæmpe for at overleve sammen med deres mor og to tanter. Kan de finde en vej tilbage til flokken? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.