Den eventyrlige jord

Erlebnis Erde: Kämpfer und Könige - Afrikas Flusspferde |

NATUR - Kom med på en gribende rejse, når flodhesteungen vokser sig til konge af sit eget territorium.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Den eventyrlige jord'. Dokumentar. Tyskland 2022.
Episode: Afrikas flodheste. Mandag aften kl. 20.15 på ARD.

Gå ikke glip af det imponerende og gribende portræt af en flodhesteunge. Fra de spæde år som hjælpeløs unge, gennem de hårde læringsår som teenager og frem til dens voksne liv som konge over sit eget territorium.

Luangwa-floden i Zambia er hjemsted for utallige flodheste. Herfra har Lianne og Will Steenkamp i ti år observeret flokken og studeret deres adfærd. Og jo bedre de lærte dem at kende, desto mere fik de lyst til at fortælle en historie om dem og deres væsen – for vi mennesker kender faktisk forbavsende lidt til flodhestens sande natur.

Det store landpattedyr har ry for at være doven. De daser i floden og gaber som intet andet dyr. Men flodhesten gemmer på så meget andet og mere end det.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.