Midt i naturen (4:8)

Mitt i naturen |

NATUR - Sæson: 5. Episode: 4. 'Midt i naturen'. En sort gibbonabe er blandt de arter, der er truet, fordi mennesker vil tjene penge på dem. Martin er i Thailand for at finde ud af, hvorfor så mange gibboner bliver ofre for turistindustrien og besøger et rehabiliteringscenter, hvor de hjælper aber med at vende tilbage til junglen. Yvette følger i fodsporene på nogle af de største rederøvere i svensk historie. Hun er i Stekenjokk i det svenske fjeldhjem og oplever fuglelivet, når det er allerrigest.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Sæson: 5. Episode: 4. 'Midt i naturen'. En sort gibbonabe er blandt de arter, der er truet, fordi mennesker vil tjene penge på dem. Martin er i Thailand for at finde ud af, hvorfor så mange gibboner bliver ofre for turistindustrien og besøger et rehabiliteringscenter, hvor de hjælper aber med at vende tilbage til junglen. Yvette følger i fodsporene på nogle af de største rederøvere i svensk historie. Hun er i Stekenjokk i det svenske fjeldhjem og oplever fuglelivet, når det er allerrigest.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.