Midt i naturen (5:8)

Mitt i naturen |

DOKUMENTAR - Sæson: 5. Episode: 5. 'Midt i naturen'. Den store egebuk er en af de største billearter i Sverige. Det er også en af de farligste. Men nu skal den reddes. Yvette besøger det eneste sted, hvor den store egebuk lever i Sverige. Hun hjælper også med til at få arten til at trives. Martin er i Polen for at samle egebukke til et avlsprogram i et rigt egelandskab, der ligner det, det engang gjorde i Sverige.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 5. Episode: 5. 'Midt i naturen'. Den store egebuk er en af de største billearter i Sverige. Det er også en af de farligste. Men nu skal den reddes. Yvette besøger det eneste sted, hvor den store egebuk lever i Sverige. Hun hjælper også med til at få arten til at trives. Martin er i Polen for at samle egebukke til et avlsprogram i et rigt egelandskab, der ligner det, det engang gjorde i Sverige.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.