Blackfish - Spækhuggeren der dræbte sin træner

Blackfish |

NATUR - 'Blackfish - Spækhuggeren der dræbte sin træner'. 24. februar 2010 får alarmcentralen i Orlando, Florida et opkald fra det lokale Sea World. Showets spækhugger, Tilikum, har dræbt sin træner. Få historien om alt det, der ligger forud for den dramatiske begivenhed. Hvordan spækhuggere bliver fanget og optrænet til shows overalt i verden. De miserable forhold, som de kolossale dyr lever under i fangenskab. Det økonomiske pres, der ligger på trænernes skuldre. Og så svar på, hvorfor et dyr, der i naturen aldrig ville angribe et menneske, pludselig sætter sine drabelige spidse tænder i sin træners krop. Instruktør: Gabriela Cowperthwaite.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'Blackfish - Spækhuggeren der dræbte sin træner'. 24. februar 2010 får alarmcentralen i Orlando, Florida et opkald fra det lokale Sea World. Showets spækhugger, Tilikum, har dræbt sin træner. Få historien om alt det, der ligger forud for den dramatiske begivenhed. Hvordan spækhuggere bliver fanget og optrænet til shows overalt i verden. De miserable forhold, som de kolossale dyr lever under i fangenskab. Det økonomiske pres, der ligger på trænernes skuldre. Og så svar på, hvorfor et dyr, der i naturen aldrig ville angribe et menneske, pludselig sætter sine drabelige spidse tænder i sin træners krop. Instruktør: Gabriela Cowperthwaite.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.