Skæbnens år (1:1)

Ödesåren |

DOKUMENTAR - 'Skæbnens år'. At få børn eller ej - og i så fald med hvem? Turbulente småbørnsår og mænd der ikke rydder op efter sig selv Sandra er stresset over livets tjekliste. Den gravide Veronica bekymrer sig om at miste sin seksuelle kapital, mens Emelie, mor til småbørn, er tilfreds, hvis hun har tid til at gå i bad. Og hvem kan overhovedet ligge ned? Filmskaber Martina Carlstedt møder kvinder, der alle er i deres skæbnesvangre år mellem 30 og 40. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Skæbnens år'. At få børn eller ej - og i så fald med hvem? Turbulente småbørnsår og mænd der ikke rydder op efter sig selv Sandra er stresset over livets tjekliste. Den gravide Veronica bekymrer sig om at miste sin seksuelle kapital, mens Emelie, mor til småbørn, er tilfreds, hvis hun har tid til at gå i bad. Og hvem kan overhovedet ligge ned? Filmskaber Martina Carlstedt møder kvinder, der alle er i deres skæbnesvangre år mellem 30 og 40. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.