Vi siger ikke toupé (1:1)

Vi säger inte tupé |

DOKUMENTAR - 'Vi siger ikke toupé'. Et varmt portræt af mandlig skaldethed, maskulinitet og at følge sig sexet. Unge mænd fra hele Sverige kommer til Rickards salon for at skjule deres tyndere hår. Josef, Per og Oskar er der til mandesnak som en månedlig rutine. Osama er betydeligt mere nervøs. For ham er det første gang. En dokumentar fra 2023 om det, der i dag kaldes hårsystemet. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Vi siger ikke toupé'. Et varmt portræt af mandlig skaldethed, maskulinitet og at følge sig sexet. Unge mænd fra hele Sverige kommer til Rickards salon for at skjule deres tyndere hår. Josef, Per og Oskar er der til mandesnak som en månedlig rutine. Osama er betydeligt mere nervøs. For ham er det første gang. En dokumentar fra 2023 om det, der i dag kaldes hårsystemet. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.