Spontan sang og mundvand opstår, når de passionerede æbleentusiaster, Frank Erichsen og Per Kølster, smager sig gennem Æble-danmark i jagten efter glemte, danske æblesorter. På deres roadtrip gennem landet finder de svaret på, hvor alle æblers moder findes, hvordan æblet gik fra at være en kongelig til en folkelig frugt, og hvordan vi har brugt æblet i madlavning i både krigs- og fredstid. Promillen i blodet stiger til slut - for betyder gourmetrestauranternes efterspørgsel af dansk æblecider, at de danske æblesorter har en fremtid?
DR2 på æblerov (1:1)
På æblerov med Frank Erichsen |
DOKUMENTAR - Spontan sang og mundvand opstår, når de passionerede æbleentusiaster, Frank Erichsen og Per Kølster, smager sig gennem Æble-danmark i jagten efter glemte, danske æblesorter. På deres roadtrip gennem landet finder de svaret på, hvor alle æblers moder findes, hvordan æblet gik fra at være en kongelig til en folkelig frugt, og hvordan vi har brugt æblet i madlavning i både krigs- og fredstid. Promillen i blodet stiger til slut - for betyder gourmetrestauranternes efterspørgsel af dansk æblecider, at de danske æblesorter har en fremtid?
Følg os på Facebook og få det hele med.