Money Maker

Money Maker Dennis Loos |

DOKUMENTAR - 'Money Maker'. Han vil gå over i historien som en legende, som den første milliardær gennem netværksmarkedsføring: Dennis Loos. Og når han beslutter sig for noget, så gør han det. Han er ligeglad med, hvad andre tænker. Det viste Dennis i begyndelsen af sin karriere: I begyndelsen af 20'erne lånte eleven 2.000 euro af sin mor. Hun troede straks, at han havde et stofproblem. Da hun så fandt ud af, at Dennis skulle bruge pengene til en støvsuger, troede hun endnu mere på, at han var fuldstændig sindssyg. Men Dennis havde en plan: Han ville sælge udstyr som denne. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Money Maker'. Han vil gå over i historien som en legende, som den første milliardær gennem netværksmarkedsføring: Dennis Loos. Og når han beslutter sig for noget, så gør han det. Han er ligeglad med, hvad andre tænker. Det viste Dennis i begyndelsen af sin karriere: I begyndelsen af 20'erne lånte eleven 2.000 euro af sin mor. Hun troede straks, at han havde et stofproblem. Da hun så fandt ud af, at Dennis skulle bruge pengene til en støvsuger, troede hun endnu mere på, at han var fuldstændig sindssyg. Men Dennis havde en plan: Han ville sælge udstyr som denne. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.