Stockholms bandekrig - bag overskrifterne (5:6)

Stockholms gängkrig - bakom rubrikerna |

DOKUMENTAR - Episode: 5. 'Stockholms bandekrig - bag overskrifterne'. Et brutalt dobbeltmord i Herlev betyder igen, at barndomsvenner myrder hinanden. En af de myrdede har forsøgt at forlade den kriminelle verden, men fik afslag. Eva-Mi kæmper for at give flere kriminelle chancen for et nyt liv. "Tony" fortæller om, hvordan det lykkedes ham at komme ud af det kriminelle liv. Sakariya var vidne til et skyderi og startede Kollektiv sorg, og Ramou, der mistede en pårørende, holder samtalegrupper for unge i samme situation. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 5. 'Stockholms bandekrig - bag overskrifterne'. Et brutalt dobbeltmord i Herlev betyder igen, at barndomsvenner myrder hinanden. En af de myrdede har forsøgt at forlade den kriminelle verden, men fik afslag. Eva-Mi kæmper for at give flere kriminelle chancen for et nyt liv. "Tony" fortæller om, hvordan det lykkedes ham at komme ud af det kriminelle liv. Sakariya var vidne til et skyderi og startede Kollektiv sorg, og Ramou, der mistede en pårørende, holder samtalegrupper for unge i samme situation. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.