Madmagasinet (5:6)

Madmagasinet: Hjernemad |

DOKUMENTAR - Kan vi spise os klogere og skarpere? Tina Müller ser på, hvilke fødevarer der er gode at spise, hvis man gerne vil holde hjernen klar og fokuseret. Vi tester også, hvilket morgenbrød der giver mest stabilt blodsukker. Der bliver både kigget på eksamenssituationer og bridgespil, og Tina får et bud på en helt ny type bridgeblanding, som er god for hjernen. I køkkenet disker Adam Aamann op med sunde alternativer til energidrik og købepizza.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Kan vi spise os klogere og skarpere? Tina Müller ser på, hvilke fødevarer der er gode at spise, hvis man gerne vil holde hjernen klar og fokuseret. Vi tester også, hvilket morgenbrød der giver mest stabilt blodsukker. Der bliver både kigget på eksamenssituationer og bridgespil, og Tina får et bud på en helt ny type bridgeblanding, som er god for hjernen. I køkkenet disker Adam Aamann op med sunde alternativer til energidrik og købepizza.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.