Fattig og rig i den tyske ret

Arm und Reich vor Gericht |

DOKUMENTAR - 'Fattig og rig i den tyske ret'. Patrick H. sidder i sin celle i Plötzensee-fængslet i Berlin og fortæller om den dag, han aldrig vil glemme: Da politiet bankede på hans dør, anholdt ham og satte ham i fængsel. Patrick H. blev aldrig idømt fængsel. Han kunne bare ikke betale sin bøde. Og den 28-årige er ikke alene da flere tusinde mennesker i Tyskland oplever det samme hvert år. Mange af dem er ikke engang mødt op i retten. De har alle én ting til fælles: de er fattige. Er dette en tilfældighed? Eller har folk med flere penge det nemmere i det tyske retssystem? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Fattig og rig i den tyske ret'. Patrick H. sidder i sin celle i Plötzensee-fængslet i Berlin og fortæller om den dag, han aldrig vil glemme: Da politiet bankede på hans dør, anholdt ham og satte ham i fængsel. Patrick H. blev aldrig idømt fængsel. Han kunne bare ikke betale sin bøde. Og den 28-årige er ikke alene da flere tusinde mennesker i Tyskland oplever det samme hvert år. Mange af dem er ikke engang mødt op i retten. De har alle én ting til fælles: de er fattige. Er dette en tilfældighed? Eller har folk med flere penge det nemmere i det tyske retssystem? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.