Videnskabens verden (15:18)

Vetenskapens värld |

DOKUMENTAR - Sæson: 37. Episode: 15. 'Videnskabens verden'. Svenske Svante Pääbo modtager Nobelprisen i medicin for at have lykkedes med det, der blev anset for umuligt: ¿¿at afsløre den genetiske kode for vores nærmeste slægtning - den uddøde neandertaler. Dette års fysikpris går til tre forskere, der har vist, hvordan partikler reagerer spøgelsesagtigt, og hvordan teleportering fungerer. Klikkemi har givet nye muligheder for at designe alt fra kræftmedicin til nye materialer i vindmøller. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 37. Episode: 15. 'Videnskabens verden'. Svenske Svante Pääbo modtager Nobelprisen i medicin for at have lykkedes med det, der blev anset for umuligt: ¿¿at afsløre den genetiske kode for vores nærmeste slægtning - den uddøde neandertaler. Dette års fysikpris går til tre forskere, der har vist, hvordan partikler reagerer spøgelsesagtigt, og hvordan teleportering fungerer. Klikkemi har givet nye muligheder for at designe alt fra kræftmedicin til nye materialer i vindmøller. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.