Videnskabens verden (15:18)

Vetenskapens värld |

DOKUMENTAR - Sæson: 37. Episode: 15. 'Videnskabens verden'. Svenske Svante Pääbo modtager Nobelprisen i medicin for at have lykkedes med det, der blev anset for umuligt: ¿¿at afsløre den genetiske kode for vores nærmeste slægtning - den uddøde neandertaler. Dette års fysikpris går til tre forskere, der har vist, hvordan partikler reagerer spøgelsesagtigt, og hvordan teleportering fungerer. Klikkemi har givet nye muligheder for at designe alt fra kræftmedicin til nye materialer i vindmøller. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Sæson: 37. Episode: 15. 'Videnskabens verden'. Svenske Svante Pääbo modtager Nobelprisen i medicin for at have lykkedes med det, der blev anset for umuligt: ¿¿at afsløre den genetiske kode for vores nærmeste slægtning - den uddøde neandertaler. Dette års fysikpris går til tre forskere, der har vist, hvordan partikler reagerer spøgelsesagtigt, og hvordan teleportering fungerer. Klikkemi har givet nye muligheder for at designe alt fra kræftmedicin til nye materialer i vindmøller. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.