Kalle Sändare - mesteren af telefonfis (1:1)

Kalle Sändare - busringningens mästare |

DOKUMENTAR - 'Kalle Sändare - mesteren af telefonfis'. Kalle Sändare var i Sverige kendt for sin telefonfis. I 40 år underholdte han samfundet med forvirrede samtaler, og mange kunne citere dialogerne udenad. Men bag humoren lå stor viden og faglig stolthed. Vi møder Björn Ulvaeus, Maria Lundqvist, Fredrik Lindström og mange flere, der vidner om deres kærlighed til Kalle Sändare og hans vidunderlige humor. Vidste du for eksempel, at ABBA elskede ham og endda citerede ham i deres tekster? En dokumentar af Stefan Livh og Per Dahlberg. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

'Kalle Sändare - mesteren af telefonfis'. Kalle Sändare var i Sverige kendt for sin telefonfis. I 40 år underholdte han samfundet med forvirrede samtaler, og mange kunne citere dialogerne udenad. Men bag humoren lå stor viden og faglig stolthed. Vi møder Björn Ulvaeus, Maria Lundqvist, Fredrik Lindström og mange flere, der vidner om deres kærlighed til Kalle Sändare og hans vidunderlige humor. Vidste du for eksempel, at ABBA elskede ham og endda citerede ham i deres tekster? En dokumentar af Stefan Livh og Per Dahlberg. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.