SVT En vildere verden (2:4)

En vildare värld |

DOKUMENTAR - Episode: 2. 'SVT En vildere verden '. Uden ådselædere og rovdyr ender vores økosystemer ude af balance. I denne programserie vises forsøg på at genoprette økosystemer, der er blevet væltet. Og i dag handler det om alt fra gribbe i Portugal til bjørne i Rumænien og los i Västmanland. Vi møder også guldsjakalen, der banker på døren til Sveriges. Vært: Anders Lundin. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 2. 'SVT En vildere verden '. Uden ådselædere og rovdyr ender vores økosystemer ude af balance. I denne programserie vises forsøg på at genoprette økosystemer, der er blevet væltet. Og i dag handler det om alt fra gribbe i Portugal til bjørne i Rumænien og los i Västmanland. Vi møder også guldsjakalen, der banker på døren til Sveriges. Vært: Anders Lundin. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.