Terra X

Terra X: Galileo Galilei - Revolutionär der Wissenschaften |

DOKUMENTAR - "Galileo Galilei - revolutionerende inden for videnskab". Galileo Galilei anses som grundlæggeren af den moderne videnskab og som årsag til en af de største skandaler i den romerske kirkes historie. Hans liv som videnskabsmand begyndte med banebrydende opdagelser inden for fysik og astronomi, og han endte senere med at måtte trække sine erkendelser tilbage. Med danske undertekster.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Galileo Galilei - revolutionerende inden for videnskab". Galileo Galilei anses som grundlæggeren af den moderne videnskab og som årsag til en af de største skandaler i den romerske kirkes historie. Hans liv som videnskabsmand begyndte med banebrydende opdagelser inden for fysik og astronomi, og han endte senere med at måtte trække sine erkendelser tilbage. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.