Madmagasinet (1:10)

Matmagasinet |

DOKUMENTAR - Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I dagens program handler det om æg, og Mette Frisk undersøger blandt andet sammenhængen mellem æg og forhøjet kolesteroltal. Hun kigger også på salmonellafaren, og om man egentlig kan sige, at hønen har haft det ekstra godt, hvis æggeblommen er ekstra gul? Imens giver Adam Aamann tips og tricks til lækre retter med æg i sit køkken.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I dagens program handler det om æg, og Mette Frisk undersøger blandt andet sammenhængen mellem æg og forhøjet kolesteroltal. Hun kigger også på salmonellafaren, og om man egentlig kan sige, at hønen har haft det ekstra godt, hvis æggeblommen er ekstra gul? Imens giver Adam Aamann tips og tricks til lækre retter med æg i sit køkken.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.