I dagens program handler Madmagasinet om klimavenlig mad, som har ry for både at være kedeligt og besværligt - og helt uden kød. Mette Frisk sætter en helt almindelig familie på klimavenlig kost i en uge for at undersøge den sag. Og så finder hun ud af, hvordan vi kan give klimaet en hjælpende hånd, når vi går i supermarkedet. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til lækre klimavenlige retter i sit køkken - både med og uden kød.
Madmagasinet (2:10)
Matmagasinet |
DOKUMENTAR - I dagens program handler Madmagasinet om klimavenlig mad, som har ry for både at være kedeligt og besværligt - og helt uden kød. Mette Frisk sætter en helt almindelig familie på klimavenlig kost i en uge for at undersøge den sag. Og så finder hun ud af, hvordan vi kan give klimaet en hjælpende hånd, når vi går i supermarkedet. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til lækre klimavenlige retter i sit køkken - både med og uden kød.
Følg os på Facebook og få det hele med.