I dagens program handler det om det udskældte hvide brød. Mette Frisk har sat sig for at finde ud af, om det virkelig altid er så slemt at kaste sig over det hvide brød, eller om vi faktisk kan spise det med god samvittighed. Og så afslører hun, hvordan bagere og brødproducenter kan snyde forbrugerne til at tro, at deres brød er både grove og sunde blot med et lille drys mørk farve. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til at bage de lækreste brød i sit køkken.
Madmagasinet (6:10)
Matmagasinet |
DOKUMENTAR - I dagens program handler det om det udskældte hvide brød. Mette Frisk har sat sig for at finde ud af, om det virkelig altid er så slemt at kaste sig over det hvide brød, eller om vi faktisk kan spise det med god samvittighed. Og så afslører hun, hvordan bagere og brødproducenter kan snyde forbrugerne til at tro, at deres brød er både grove og sunde blot med et lille drys mørk farve. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til at bage de lækreste brød i sit køkken.
Følg os på Facebook og få det hele med.