Jills veranda, Nashville (3:6)

Jills veranda, Nashville |

DOKUMENTAR - Sæson: 5. Episode: 3. 'Jills veranda, Nashville'. Sara Parkman er den første folkemusiker, der kommer til Jill i Nashville. Sara giver Jill en historielektion om folkemusikkens rødder, før de ender på en festival, der jammer med andre folkemusikere. Saras ønske går i opfyldelse, når hun også kommer til at synge med et gospelkor. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 5. Episode: 3. 'Jills veranda, Nashville'. Sara Parkman er den første folkemusiker, der kommer til Jill i Nashville. Sara giver Jill en historielektion om folkemusikkens rødder, før de ender på en festival, der jammer med andre folkemusikere. Saras ønske går i opfyldelse, når hun også kommer til at synge med et gospelkor. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.