Verdenshistorien: Pigen, der stoppede den kolde krig (1:1)

Världens historia: Flickan som stoppade kalla kriget |

DOKUMENTAR - 'Verdenshistorien: Pigen, der stoppede den kolde krig'. I 1982 beslutter en 10-årig pige fra USA at skrive et brev til lederen af Sovjetunionen, Yuri Andropov. Hun vil have, at han holder op med at rode med hendes land. Hun får overraskende nok et svar og bliver et symbol på fred midt i den brændende kolde krig. Hendes historie, der er elsket af begge sider, får en brat ende tre år senere. Men kunne historien bidrage til, at Reagan og Gorbatjov gav hinanden hånden kort tid efter?
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Verdenshistorien: Pigen, der stoppede den kolde krig'. I 1982 beslutter en 10-årig pige fra USA at skrive et brev til lederen af Sovjetunionen, Yuri Andropov. Hun vil have, at han holder op med at rode med hendes land. Hun får overraskende nok et svar og bliver et symbol på fred midt i den brændende kolde krig. Hendes historie, der er elsket af begge sider, får en brat ende tre år senere. Men kunne historien bidrage til, at Reagan og Gorbatjov gav hinanden hånden kort tid efter?

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.