En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad. Op mod jul bliver der røget kød, inden familien besøger Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her lærer Frank at lave træsko, og familien følger med i rugbrøds- og vaniljekransebagning på museets gamle bageri. Hjemme på Kastaniegården bager Frank norsk fladbrød og laver den norske julespise pindekød, så familien kan smage.
Jul på Kastaniegården (1:1)
Jul på Kastaniegården - En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad |
DOKUMENTAR - En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad. Op mod jul bliver der røget kød, inden familien besøger Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her lærer Frank at lave træsko, og familien følger med i rugbrøds- og vaniljekransebagning på museets gamle bageri. Hjemme på Kastaniegården bager Frank norsk fladbrød og laver den norske julespise pindekød, så familien kan smage.
Følg os på Facebook og få det hele med.