Stockholms bandekrig - bag overskrifterne (3:6)

Stockholms gängkrig - bakom rubrikerna |

DOKUMENTAR - Episode: 3. 'Stockholms bandekrig - bag overskrifterne'. Hævnen for Mynta Café finder sted nytårsaften 2017, da en 19-årig bliver lokket i en fælde. Flere og flere unge drenge bliver trukket ind i konflikten og tvinges til at vælge side mellem de grupper, der nu kalder sig Shottaz og Dødspatruljen. I foråret 2022 har Libaan og hans forældreforening Stop Skydningen et følelsesladet møde med retssystemet. Rissa-områdets politi arbejder i dag aktivt for at skabe tillid til et område, som mange af beboerne mener er blevet svigtet af samfundet. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Episode: 3. 'Stockholms bandekrig - bag overskrifterne'. Hævnen for Mynta Café finder sted nytårsaften 2017, da en 19-årig bliver lokket i en fælde. Flere og flere unge drenge bliver trukket ind i konflikten og tvinges til at vælge side mellem de grupper, der nu kalder sig Shottaz og Dødspatruljen. I foråret 2022 har Libaan og hans forældreforening Stop Skydningen et følelsesladet møde med retssystemet. Rissa-områdets politi arbejder i dag aktivt for at skabe tillid til et område, som mange af beboerne mener er blevet svigtet af samfundet. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.