Lægens bord - helbred (7:8)

Fråga doktorn hälsa |

DOKUMENTAR - Om søvnens betydning for vores helbred. Hvordan ved jeg, at jeg får nok søvn? Kan jeg sove mig til et bedre immunsystem? Vil jeg nogensinde få en god nats søvn igen? Medvirkende er journalist Alexandra Pascalidou, som i mange år havde svært ved at sove, Madina Sejadi, psykolog og søvnterapeut, Christian Benedict, lektor og søvnforsker, og læge Karin Granberg. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Om søvnens betydning for vores helbred. Hvordan ved jeg, at jeg får nok søvn? Kan jeg sove mig til et bedre immunsystem? Vil jeg nogensinde få en god nats søvn igen? Medvirkende er journalist Alexandra Pascalidou, som i mange år havde svært ved at sove, Madina Sejadi, psykolog og søvnterapeut, Christian Benedict, lektor og søvnforsker, og læge Karin Granberg. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.