V som videnskab - special

W wie Wissen Spezial: Die außergewöhnliche Reise der Menschheit |

DOKUMENTAR - "Menneskehedens usædvanlige rejse". Vi har længe forestillet os menneskets stamtræ som en lige linje fra sydaber over Homo erectus til neandertalere og det moderne menneske. I de seneste år har evolutionsforskningen gjort enorme fremskridt, og de viser, at menneskets udvikling er meget mere kompleks, end vi hidtil har troet. Flere forskellige arter af tidlige mennesker begav sig på en utrolig rejse ud over planeten - og flere af dem begav sig ud samtidigt. Hvilke spor har de efterladt sig? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

"Menneskehedens usædvanlige rejse". Vi har længe forestillet os menneskets stamtræ som en lige linje fra sydaber over Homo erectus til neandertalere og det moderne menneske. I de seneste år har evolutionsforskningen gjort enorme fremskridt, og de viser, at menneskets udvikling er meget mere kompleks, end vi hidtil har troet. Flere forskellige arter af tidlige mennesker begav sig på en utrolig rejse ud over planeten - og flere af dem begav sig ud samtidigt. Hvilke spor har de efterladt sig? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.