Spy

Spy |

DRAMA - 'Spy'. Den stille kontormus Susan Cooper arbejder som analytiker for CIA, hvor hun hjælper superspionen Bradley, som hun er hemmeligt forelsket i. Da en atombombe bliver stjålet, og CIA leder efter en agent til at infiltrere en gruppe bulgarske terrorister i Europa, melder hun sig frivilligt til den farlige mission. Måske kan hun nu få noget af den anerkendelse, hun aldrig har fået? Snart går det op for hende, at det både er sjovt - men også meget farligt - at arbejde som hemmelig agent for CIA. Instruktør: Paul Feig.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Spy'. Den stille kontormus Susan Cooper arbejder som analytiker for CIA, hvor hun hjælper superspionen Bradley, som hun er hemmeligt forelsket i. Da en atombombe bliver stjålet, og CIA leder efter en agent til at infiltrere en gruppe bulgarske terrorister i Europa, melder hun sig frivilligt til den farlige mission. Måske kan hun nu få noget af den anerkendelse, hun aldrig har fået? Snart går det op for hende, at det både er sjovt - men også meget farligt - at arbejde som hemmelig agent for CIA. Instruktør: Paul Feig.

Medvirkende

Credits

Paul Feig

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.