I nattens hede (1:1)

In the Heat of the Night |

DRAMA - En rig forretningsmand er blevet myrdet, og det lokale politi er ikke sene til at arrestere den farvede Virgil Tibbs, der tilfældigt opholder sig på byens togstation. Det viser sig dog, at Tibbs i virkeligheden er politimand på gennemrejse. Af sine overordnede får han besked på at hjælpe med at opklare mordet. Han arbejder sammen med byens racistiske politichef Gillespie - men der opstår trods dette et venskab mellem de to.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

En rig forretningsmand er blevet myrdet, og det lokale politi er ikke sene til at arrestere den farvede Virgil Tibbs, der tilfældigt opholder sig på byens togstation. Det viser sig dog, at Tibbs i virkeligheden er politimand på gennemrejse. Af sine overordnede får han besked på at hjælpe med at opklare mordet. Han arbejder sammen med byens racistiske politichef Gillespie - men der opstår trods dette et venskab mellem de to.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.