Til helvede med de andre

Zur Hölle mit den anderen |

De gamle veninder Sandra og Katrin mødes efter mange år. Nu truer deres modstridende livsformer genforeningen.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2017.

Den hjemmegående husmor Sandra Schätzle møder sin gamle veninde Katrin Krämer, der har et fuldtidsarbejde som controller. Engang var de to kvinder nære veninder, der delte alt, men med tiden mistede de kontakten.

Nu inviterer Sandra og hendes mand Katrin og hendes ditto på besøg. De ønsker at genetablere det gode venskab, og da de to familier endda har jævnaldrende børn, virker det ganske naturligt.

Det skal dog snart vise sig, at tiden har ændret dem, og det, der var tænkt som en hyggelig dag i genforeningens tegn udvikler sig konfliktfyldt. De to familier viser sig nemlig at være hinandens diametrale modsætninger og lever nu helt forskellige liv.

I Sandras familie lever hun som den traditionelle husmor, der passer barn og hjem, mens hendes mand arbejder fuldtid som iværksætter og tjener alle familiens penge. I Katrins familie er det kvinden der har travlt med at passe sit fuldtidsarbejde, mens manden – den venstreorienterede journalist - er på forældreorlov for at passe deres barn.

Det hjertelige gensyn mellem de to familier trues af deres forskellige livsopfattelser, for de kan jo ikke begge to leve ”det rette” liv....

Som seer får vi et tåkrummende indblik i de komiske og grænseoverskridende skænderier mellem de to par, og måske griner vi ikke kun af de snæversynede karakterer, men også lidt af vores egne kantede holdninger.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Britta Hammelstein, Felix Knopp, Mira Bartuschek, Holger Stockhaus og Mila Breiter m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stefan Will, Jürgen Carle, Nicole Armbruster og Stefan Krohmer

RELATEREDE TV-TIPS