Drømmemanden

Rosamunde Pilcher: Der Mann meiner Träume / Flowers for Mrs Kunt |

DRAMA - Sandra Harrison er enearving til et firma, der sælger golfartikler. Hendes far tror, at hun har studeret erhvervsøkonomi, så hun kan overtage firmaet. I virkeligheden har hun studeret medicin og er nu uddannet læge. Hun vil fortælle faderen det til hans 60 års fødselsdag og præsentere ham for sin kæreste Albert. Faderen har dog allerde besluttet, at hun skal giftes med Brian, der er søn af en forretningsforbindelse. Efter en novelle af Rosamunde Pilcher. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Sandra Harrison er enearving til et firma, der sælger golfartikler. Hendes far tror, at hun har studeret erhvervsøkonomi, så hun kan overtage firmaet. I virkeligheden har hun studeret medicin og er nu uddannet læge. Hun vil fortælle faderen det til hans 60 års fødselsdag og præsentere ham for sin kæreste Albert. Faderen har dog allerde besluttet, at hun skal giftes med Brian, der er søn af en forretningsforbindelse. Efter en novelle af Rosamunde Pilcher. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.