Hukommelsens ansigt

Gesicht der Erinnerung |

Kan man genfinde tabt kærlighed i en anden? I starten ser det sådan ud, når Christina møder den unge Patrick.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Hukommelsens ansigt. Drama. Tyskland 2023.
Onsdag aften kl. 20.15 på ARD.

Som 16-årig oplevede Christina den helt store kærlighed. Hun var lidenskabeligt forelsket i den 39-årige Jacob, som døde i en tragisk ulykke og efterlod et smertende savn hos Christina.

20 år senere bliver Christina under et tordenvejr reddet af den unge Patrick, som forelsker sig i Christina og begynder et offensivt kurmageri til hende.

For første gang siden sin pure ungdom mærker Christina, at hun har følelser for en mand. Helt fra deres første møde minder Patrick hende om Jacob, og hun ser ligheder i alt fra den selvsikre fremtoning til måden at underskrive et dokument på.

De to indleder et lidenskabeligt forhold, og Christina er glad for Patrick, men ser ham i stigende grad som den genfundne Jacob. Jo mere de to mænd smelter sammen for Christina, des mere frustreret bliver Patrick. Er han blot en stand-in for Jacob, eller er det virkelig ham, Christina elsker?

På trods af stærke følelser begynder de to at glide fra hinanden. Men selv efter bruddet kan Patrick ikke slippe Christina – eller er det snarere forestillingen om Christina, han ikke vil slippe?

For hvornår er vi egentligt forelskede i et andet menneske, og hvornår er vi forelskede i vores egen forestilling om, hvad et andet menneske kan være og gøre for os? Det synes at være et af de helt centrale spørgsmål, filmen aktualiserer.

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Verena Altenberger, Alessandro Schuster, Florian Stetter, Judith Altenberger og Julia Stammler m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Sven Rossenbach, Florian Van Volxem, Hendrik A. Kley, Norbert Baumgarten og Dominik Graf

RELATEREDE TV-TIPS