Blomstrende drømme

Blütenträume |

DRAMA - 'Blomstrende drømme'. Syv singler på over halvtreds år har tilmeldt sig et højskolekursus ved navn "Flirt-kursus 50+". Nogle af dem er fraskilte, andre enker eller langtidssingler. Fælles for dem alle er dog, at de ikke føler sig gamle, men derimod ensomme. Men kan man lære at flirte sig ud af ensomheden og ind i et fast partnerskab? Og er et forhold nok til at frembringe én en indre følelse af at høre hjemme? Med danske undertekster. Instruktør: Paul Harather.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Blomstrende drømme'. Syv singler på over halvtreds år har tilmeldt sig et højskolekursus ved navn "Flirt-kursus 50+". Nogle af dem er fraskilte, andre enker eller langtidssingler. Fælles for dem alle er dog, at de ikke føler sig gamle, men derimod ensomme. Men kan man lære at flirte sig ud af ensomheden og ind i et fast partnerskab? Og er et forhold nok til at frembringe én en indre følelse af at høre hjemme? Med danske undertekster. Instruktør: Paul Harather.

Medvirkende

Rufus Beck, Nadeshda Brennicke, Teresa Harder, Max Herbrechter og Alexander Khuon m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Andreas Schäfauer og Paul Harather

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.