Hvor venskab tæller

Da wo die Freundschaft zählt |

DRAMA - 'Hvor venskab tæller'. Ved et tilfælde kommer Hansi på sporet af en farlig krybskytte. Men da han beder den nye borgmester om hjælp, viser denne forbavsende lidt interesse for sagen. Hans tid går med planerne om et nyt skisportsområde sammen med Baron von Lien og en skarp forretningskvinde. Med danske undertekster. Instruktør: Heidi Kranz.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Hvor venskab tæller'. Ved et tilfælde kommer Hansi på sporet af en farlig krybskytte. Men da han beder den nye borgmester om hjælp, viser denne forbavsende lidt interesse for sagen. Hans tid går med planerne om et nyt skisportsområde sammen med Baron von Lien og en skarp forretningskvinde. Med danske undertekster. Instruktør: Heidi Kranz.

Medvirkende

Hansi Hinterseer, Anja Kruse, Simone Heher, Ingrid Burkhard og Günter Waidacher m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Oliver Kranz, Anselm Kreuzer, Marc Prill, Eduard Ehrlich og Heidi Kranz

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.