Hukommelsens ansigt

Gesicht der Erinnerung |

DRAMA - 'Hukommelsens ansigt'. I sin film "Hukommelsens ansigt" fortæller Dominik Graf om kærlighed, tab og om at finde en elskede igen i en anden. Som 16-årig oplevede Christina sin store kærlighed til Jacob. Da han døde i en ulykke, efterlod han et uigenkaldeligt hul i Christinas liv. 20 år senere redder den unge Patrick Christina fra et tordenvejr. Han forelsker sig i hende og bejler til hende. Og for første gang siden er Christina igen fascineret af en mand. Fra starten minder Patrick hende om Jacob. De to indleder et lidenskabeligt forhold Med danske undertekster. Instruktør: Dominik Graf.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Hukommelsens ansigt'. I sin film "Hukommelsens ansigt" fortæller Dominik Graf om kærlighed, tab og om at finde en elskede igen i en anden. Som 16-årig oplevede Christina sin store kærlighed til Jacob. Da han døde i en ulykke, efterlod han et uigenkaldeligt hul i Christinas liv. 20 år senere redder den unge Patrick Christina fra et tordenvejr. Han forelsker sig i hende og bejler til hende. Og for første gang siden er Christina igen fascineret af en mand. Fra starten minder Patrick hende om Jacob. De to indleder et lidenskabeligt forhold Med danske undertekster. Instruktør: Dominik Graf.

Medvirkende

Verena Altenberger, Alessandro Schuster, Florian Stetter, Judith Altenberger og Julia Stammler m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Sven Rossenbach, Florian Van Volxem, Hendrik A. Kley, Norbert Baumgarten og Dominik Graf

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.