Seychellerne

Seychellen |

En blind passager har sneget sig ombord på Drømmeskibet. Kaptajnen kan næppe slippe af med ham på åbent hav.

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2023.

Da krydstogtskibet 'Drømmeskibet' sætter kurs mod Colombia, har det en blind passager ved navn Eric med om bord. Hans plan er at komme gratis med til den fjerne destination.

Erics plan går dog i vasken, da den ambitiøse medicinstuderende Ella opdager ham og afslører hans skjulested for kaptajn Parger og hans kollegaer.

Kaptajnen og hans besætningen kan ikke slippe af med Eric før næste havn og vælger derfor at tage den unge mand under deres vinger.

Som rejsen skrider frem, bliver Ella og Eric dog bedre og bedre venner, og da Eric samtidigt formår at skaffe Kaptajn Parger en vigtig reservedel, er det ikke længere så presserende at slippe af med Eric.

Sejladsen har lært Ella, at lykken ikke altid kun findes i at leve op til de herskende normer og til andres forventninger, mens Eric modvilligt må indrømme, at hans forældre måske havde ret i nogle ting.

Spørgsmålet er nu, hvordan fremtiden ser ud for de to unge, der pludselig har en hel del til fælles …

Blandt skibets andre passager blomstrer følelserne og intrigerne også.

Og da Kaptajn Parger mod rejsens slutning formår at invitere den tidligere tyske landsholdsmålmand Roman Weidenfeller om bord på skibet, skaber det stor begejstring hos alle ombord.


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Credits

Oliver Muth

RELATEREDE TV-TIPS