Battle

Battle |

DRAMA - 'Battle'. Amalie arbejder hårdt for at passe ind i en verden, hvor det gælder om at have alt - udseende, penge og dansetalent. Men da hendes far går konkurs falder hendes verden sammen. I skolen prøver Amalie at lade som om ingenting er sket på trods af, at familien er flyttet fra luksusvillaen. Da hun møder street-danseren Mikael, som er anderledes end alle andre, hun før har mødt, får hun øjnene op for en anden verden. Samtidig vikler Amalie sig ind i et spind af løgne for ikke at miste status. Men hvor længe kan Amalie holde de to verdener adskilt, og tør hun i sidste ende at være sig selv? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Battle'. Amalie arbejder hårdt for at passe ind i en verden, hvor det gælder om at have alt - udseende, penge og dansetalent. Men da hendes far går konkurs falder hendes verden sammen. I skolen prøver Amalie at lade som om ingenting er sket på trods af, at familien er flyttet fra luksusvillaen. Da hun møder street-danseren Mikael, som er anderledes end alle andre, hun før har mødt, får hun øjnene op for en anden verden. Samtidig vikler Amalie sig ind i et spind af løgne for ikke at miste status. Men hvor længe kan Amalie holde de to verdener adskilt, og tør hun i sidste ende at være sig selv? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.