Når det femte lille lys brænder

Wenn das fünfte Lichtlein brennt |

En flok tilfældige rejsende bliver fanget i en anonym lufthavnsterminal, hvor julemagi er en mangelvare.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Henning Baum, Lisa Bitter, Meike Droste, Max von Pufendorf og Michael Lott m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Leonard Petersen, Marco Uggiano, Arndt Stüwe og Stefan Bühling

Programbeskrivelse

'Når det femte lille lys brænder'. Familiefilm Tyskland 2021.
Fredag aften kl. 20.15 på ARD.

Når juleklokkerne ringer ind den 24. december, ønsker ingen at være fanget i en lufthavn. Men det er netop, hvad de rejsende er i dette rørende og humoristiske juledrama.

I stedet for at tilbringe højtiden omkring det smukt pyntede juletræ tvinges de uheldige familier til at tilbringe juleaften i de anonyme lufthavnsterminaler. Her viser det sig, at de familieintriger, der normalt kan fejes ind under gulvtæppet til fordel for julefred og kærlighed, får frit løb.

Thorsten arbejder som julemand i lufthavnen, og normalt slutter hans arbejdsdag før julegaverne bliver åbnet, men i år har en snestorm lukket lufthavnen, så sammen med sin Nisse-kollega skal Thorsten nu sikre den gode julestemning blandt de indesneede familier. Det er ikke ligefrem en let opgave.

Humøret er langt fra i top og ingen lader i hvert fald til at være i julestemning: Sebastian og Anja venter barn, men da Sebastian møder en gammel klassekammerat blusser parrets gamle konflikt op, og pensionisten Karl forsøger desperat at opretholde den lette feriestemning og skjule sin alvorlige sygdom for sin hustru. Ægteparret Jette og Lars er optagede af egne skænderier og glemmer deres børn, mens Katharina raser over sin mands utroskab, og ingen af dem holder øje med deres børn heller.

Pludselig er alle børnene forsvundet, og de vrede voksen må lægge deres egne problemer til side for at finde dem igen, og det ser ud til, at de har brug for både evnen til at samarbejde og en hel del julemagi. Det sætter for alvor Thorsten på overarbejde som julemand.


Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Drama lige nu