Børnebørn for begyndere

Enkel für Anfänger |

Karin er pludselig havnet på pension, men for at slippe væk fra kedsomheden melder hun sig som frivillig bonusbedstemor.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Maren Kroymann, Heiner Lauterbach, Barbara Sukowa, Dominic Raacke og Günther Maria Halmer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Helmut Zerlett, Andreas Berger, Robert Löhr og Wolfgang Groos

Programbeskrivelse

'Børnebørn for begyndere'. Dramafilm. Tyskland 2020.
Mandag aften kl. 20.15 på ARD.

Karin finder pludselig sig selv som pensionist, men har aldeles svært ved at finde sig til rette med den nye ledighed. Hendes mand vil hellere spare op til en ny trappelift end at rejse ud på eventyr med Karin. Så hun må selv bringe ny energi ind i tilværelsen.

Derfor lader hun sig inspirere af sin kreative svigerinde Philippa og melder sig som frivillig bedstemor for børn af unge forældre med behov for ekstra støtte.

Men i modsætning til Phillippa, der har arbejdet som lærer hele livet og selv været bedstemor, har Karin meget begrænset erfaring med børn. Alligevel lykkes det hende hurtigt at vinde den forsømte Janniks tillid. Selv hans præpubertære søster Merle synes at den bramfri senior er cool.

Alt imens Karin blomstrer på ny, forbliver hendes mand i sine gamle rutiner og bemærker ikke de forandringer der sker med hans kone.

Da Janniks far, der næsten er på Karins alder begynder at gøre tilnærmelser, mærker hun, at det ikke kun er de bedstemoderlige følelser, der er vækket til live hos hende, og hun får lyst til at kaste sig ud i flere nye eventyr…

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS