Familien Bundschuh

Familie Bundschuh - Woanders ist es auch nicht ruhiger |

Familien Bundschuh er i bolignød og køber en gammel gård. Men trods mange kvadratmeter er der stadig pladsmangel for den stridige storfamilie.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Andrea Sawatzki, Axel Milberg, Levis Kachel, Thekla Carola Wied og Judy Winter m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Nicolay Gutscher og Thomas Nennstiel

Programbeskrivelse

'Familien Bundschuh'. Komedie. Tyskland 2021.
Mandag aften kl. 20.15 på ZDF.

Livet i familien Bundschuhs gamle bolig er blevet uudholdeligt, pga trafikken i en nærliggende lufthavn. I akut bolignød køber Gerald derfor en gammel herregård i udkanten af Berlin.

Selvom boligen hurtigt viser sig at blive den rene økonomiske underskudsforretning er det langt fra den største udfordring, det er i stedet pladsmangel trods de mange kvadratmeter.

Alle familiemedlemmerne har nemlig hver sin gode grund til at flytte med ind i den nye bolig. Forestillingen om, at de kan leve i fred og fordragelighed under ét tag, holder ikke, og i stedet ser det ud til trække dem i hver sin retning.

Samtidig holder den lokale bygningsbevarelse nøje øje med, om familien formår at renovere de historiske bygninger korrekt, noget der umuligt kan holdes indenfor familien budget.

Uenigheder om priser, byggefejl, tilbygninger og fremtidsplaner splitter familien mere og mere ad.

Kun Gundula forsøger tilsyneladende at opnå forsoning i de mange familiestridigheder, men ingen anerkender hendes utallige forsoningsforsøg og en dag løber bærret over for hende. Hun forlader huset og overlader den øvrige familie til sig selv.

I tomrummet efter Gundula, går det pludselig op for den øvrige familie, hvad de er ved at miste, og at de må rubbe neglene og samarbejde, hvis de ikke vil miste Gundula og deres fælles hjem.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS