Længsel efter Rimini

Sehnsucht nach Rimini |

DRAMA - 'Længsel efter Rimini'. Marianne driver et busselskab, men firmaet går ikke så godt. Tilmed har hun været syg og burde bekymre sig mere om sit helbred end den skrantende økonomi. Mariannes datter stemmer for en fusion med en af konkurrenterne. Efter et skænderi med datteren bryder Marianne op og drager med sit barnebarn sydpå. Med danske undertekster. Instruktør: Dietmar Klein.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Længsel efter Rimini'. Marianne driver et busselskab, men firmaet går ikke så godt. Tilmed har hun været syg og burde bekymre sig mere om sit helbred end den skrantende økonomi. Mariannes datter stemmer for en fusion med en af konkurrenterne. Efter et skænderi med datteren bryder Marianne op og drager med sit barnebarn sydpå. Med danske undertekster. Instruktør: Dietmar Klein.

Medvirkende

Nicole Heesters, Rebecca Immanuel, Timothy Peach, Juraj Kukura og Regine Vergeen m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Robert Schulte Hemming, Jens Langbein, Meinolf Schmitz, Gabriele Kreis og Dietmar Klein

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.